Asiatiskt inspirerade vårrullar med ingefära- och sesamkyckling. Limesåsen kompletterar de frasiga vårrullarna fantastiskt och ger rätten hetta. Servera gärna sesamkycklingen med en krämig avokadopilaff.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
ganska gott
Åke
2017-01-07Jättegott! Provat både med kinesisk soja och med japansk, och båda fungerar lika bra. Använder inte vitlök utan lite vanlig lök i marinad och sås, men det blir fortfarande en kanongod rätt. Avokadopilaffen var ett oväntat, men mycket gott tillbehör. Blandningen av kyckling, sås och avokadopilaff förhöjer varandras smaker ytterligare ett snäpp.
Monica
2006-01-10Detta var verkligen supergott!! Plus att det var lite kul att göra rätten... Rekommenderas varmt. Vi serverade Avocadopilaffris som ni rekommenderade till. Mmmm jättegott.
Maria
2005-03-22