Husfrusill

Betyg 3 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Husfrusill

Husfrusill är ett gott tillbehör till kokt potatis, knäckebröd och lagrad ost. Blandningen av matjessill, pickles, chilisås och crème fraiche läggs i en skål, strös över med dill och placeras på buffébordet.

Husfrusill

Ingredienser

6 bufféportioner
1 förp matjessill (à 570 g)
1 dl pickles
2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
3 msk chilisås
1 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Stämmer det att det ska vara 4-5 burkar =570 g matjessill till detta recept?

    Katarina

    Hej Katarina! Nej det stämmer ju inte alls. Receptet är nu uppdaterat. Det ska vara 1 förp matjesill (570 g) avrunnen sill ca 300 g. Stort tack för din fråga så att vi fick en möjlighet att uppdater receptet. Vänliga hälsningar Harriet

    ICA-köket

  • Hur länge håller den i kylskåp??

    Susanne

    Hej Susanne! Ursäkta sent svar. Den håller i ca 2-3 dagar i kylen. Titta, lukta och smaka är bästa sättet att avgöra hållbarheten. Hoppas att du gillar sillen! Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Jättegod!

    Pernilla

Näringsvärde per bufféportion

Energi2116 KJ / 506 kCal

Testa liknande recept

  • Sillgodis
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mild Tegnérsill
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill med lök och kaviargrädde
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Midsommarröra
    Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill med päronhack
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad