Husfrusill

Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat
3
Husfrusill

Husfrusill är ett gott tillbehör till kokt potatis, knäckebröd och lagrad ost. Blandningen av matjessill, pickles, chilisås och crème fraiche läggs i en skål, strös över med dill och placeras på buffébordet.

Husfrusill

Ingredienser

6 bufféportioner
1 förp matjessill (à 570 g)
1 dl pickles
2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
3 msk chilisås
1 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat

Kommentarer

Stämmer det att det ska vara 4-5 burkar =570 g matjessill till detta recept?

Katarina

2023-12-20

Hej Katarina! Nej det stämmer ju inte alls. Receptet är nu uppdaterat. Det ska vara 1 förp matjesill (570 g) avrunnen sill ca 300 g. Stort tack för din fråga så att vi fick en möjlighet att uppdater receptet. Vänliga hälsningar Harriet

Redaktionen

2024-01-04

Hur länge håller den i kylskåp??

Susanne

2022-06-19

Hej Susanne! Ursäkta sent svar. Den håller i ca 2-3 dagar i kylen. Titta, lukta och smaka är bästa sättet att avgöra hållbarheten. Hoppas att du gillar sillen! Hälsningar Elina

Redaktionen

2022-07-21

Jättegod!

Pernilla

2020-12-22

Näringsvärde per bufféportion

Energi2116 KJ / 506 kCal

Testa liknande recept

Matjessill med rödbetor, brynt smör och pepparrot
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mild Tegnérsill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lerpottasill med brynt smör
Betyg 3.8 av 5.
62 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med päronhack
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessillrulle med senapskräm och äppelstrimlor
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga