Hot tuna melt

Vill du ha en perfekta tonfiskmacka? Krämig tonfiskröra med hetta från jalapeños tar tillsammans med cheddarost och saltgurka plats mellan två skivor surdegsbröd och steks gyllene tills osten smält. Hot tuna melt är värmande, enkelt och ljuvligt gott – het comfort food när den är som bäst!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2135 KJ / 510 kCal
Fett36 g
Salt2 g
Kolhydrater27 g
Protein21 g
Kommentarer
9 stFunkar toppen med Hooked Toonish 👌
Oskar
Hela familjen uppskattade det, vi valde också att hacka ner gurkan i röran och bytte ut sellerin (vi fick inte tag på någon) mot purjolök, det funkade väldigt bra men kan tänka mig att sellerins textur tillfört något även om löken kompletterade bra smakmässigt.
Anna
Enkelt och super gott!
Josefine
Mums! Om man tycker det blir för mycket bröd, kan man skippa den övre brödskivan. Använde chiliflakes i s f jalapeño. Finhackade även saltgurkan och tog med den i röran.
Jenny
Om du vill bjuda 8 personer blir det besvärligt med stekning och varmhållning. Kan de serveras rumsvarma ? Kan man grilla på plåt i ugnen ? PG
Per
Vad menar ni med 4 saltgurkor? Låter väldigt mycket :)
Rikard
Hej Rikard! Jo, en saltgurka var men det är väldigt mycket god fyllning. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Min vardagsfavorit, mums!
Annika
Enkelt gott smidigt
Oscar
Supergott! Ska testa med kyckling nästa gång.
Camilla