Honungsrostad havre
Honungsrostad havre är mycket användbart! Bjud till frukost med fil eller yoghurt, servera som mättande mellanmål eller en fantastiskt god dessert varvat med frukt och bär.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
12 dl
1 liter havregryn
1 msk kanel
1/2 tsk salt
1 dl vatten
3 msk rapsolja
1 dl flytande honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsberäkningen är per dl.
Energi1569 KJ / 375 kCal
Fett9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater58 g
Protein11 g
Kommentarer
Suuuuper gott men honung är sååå otroooligt dyrt dock så bytte ut den mot egengjord 4 klöver sirap och tillsatte 25 tusen E ämnen och 1 kubik socker så man inte känner den äckliga fyrklöver smaken hihhi puss på er
Joakim
2024-11-26Supergott, honung är ganska dyrt dock så bytte ut det mot egengjord gransirap. Blev kanonbra tillsammans!
Jerry
2024-02-12Är det 1 liter havregryn eller 1 dl havregryn eller bara 1 stycke havregryn?
Katarina
2024-01-21Hej Katarina! I receptet används 1 liter havregryn. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-01-22