Honungsrostad havre

Betyg 3.4 av 5.
144 personer har röstat
7
Honungsrostad havre

Honungsrostad havre är mycket användbart! Bjud till frukost med fil eller yoghurt, servera som mättande mellanmål eller en fantastiskt god dessert varvat med frukt och bär.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Honungsrostad havre

Ingredienser

12 dl
1   liter havregryn
1 msk  kanel
1/2 tsk  salt
1 dl  vatten
3 msk  rapsolja
1 dl  flytande honung

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri havre.Näringsberäkningen är per dl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
144 personer har röstat

Kommentarer

Supergott, honung är ganska dyrt dock så bytte ut det mot egengjord gransirap. Blev kanonbra tillsammans!

Jerry

2024-02-12

Är det 1 liter havregryn eller 1 dl havregryn eller bara 1 stycke havregryn?

Katarina

2024-01-21

Hej Katarina! I receptet används 1 liter havregryn. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-01-22

Jag skippar olja, tycker inte att den behövs. Blir gott och knaprigt

Marika

2022-05-06

Näringsvärde per portion

Energi1569 KJ / 375 kCal
Fett9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater58 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Knaprig müsli
Betyg 4 av 5.
130 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanelgranola
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Granola
Betyg 3.9 av 5.
352 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddig granola med kokos
Betyg 3.4 av 5.
350 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemlagad müsli
Betyg 3.2 av 5.
128 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knaprig müsli med mandel och russin
Betyg 3.4 av 5.
106 personer har röstat
Under 45 min att tillaga