Honungsrostad havre

Honungsrostad havre är mycket användbart! Bjud till frukost med fil eller yoghurt, servera som mättande mellanmål eller en fantastiskt god dessert varvat med frukt och bär.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsberäkningen är per dl.
Energi1569 KJ / 375 kCal
Fett9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater58 g
Protein11 g
Kommentarer
9 stÅ så gott!!
Lena
Suuuuper gott men honung är sååå otroooligt dyrt dock så bytte ut den mot egengjord 4 klöver sirap och tillsatte 25 tusen E ämnen och 1 kubik socker så man inte känner den äckliga fyrklöver smaken hihhi puss på er
Joakim
Supergott, honung är ganska dyrt dock så bytte ut det mot egengjord gransirap. Blev kanonbra tillsammans!
Jerry
Är det 1 liter havregryn eller 1 dl havregryn eller bara 1 stycke havregryn?
Katarina
Hej Katarina! I receptet används 1 liter havregryn. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Jag skippar olja, tycker inte att den behövs. Blir gott och knaprigt
Marika
Hur länge håller den eftersom det är olja i?
Jennie
Pärlan
Liz anna-maria
Kanon!! Supersmarrigt! Gjorde den främst till min superkräsna fyraåring som godkänt smaken! :) så den här blir det flera repriser på!!
Emma karin
Smakar riktigt gott men har testat två gånger och det slutar bara mjukt snarare än crunchy. Vet inte riktigt vad som är tänkt, men chansar på knaprigt?
Jonas