Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta

Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta är en läcker huvudrätt. Den krämiga solrospastan får du genom att blanda ner pasta i en röra av crème fraiche, solrosfrön och sockerärtor som du smakar av med salt och peppar.

Honungsglacerat kycklingbröst med solrospasta

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingbröst
1 1/2 msk flytande honung
rivet skal från 1 citron
1 tsk grovmalen svartpeppar
salt

Pastan

1 paket färsk spaghetti
100 g rostade solrosfrön
2 dl lätt crème fraiche
1 ask sockerärtor
salt
svartpeppar

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Mycket goda smaker men ändrade tillagningen lite. Tärnade kycklingen och brynte bitarna och gjorde som en pastasås. La till 1/2 hönsbuljongtärning då jag tyckte det saknades.

    Hanna

  • Jag brynte filéerna innan ugnen men efter 20 min i 150°C var de fortfarande råa inuti! God mat, men dåligt skrivet recept!

    Maria

Testa liknande recept

  • Barbecue på lamm och fågel
    Betyg 3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling- och äppelcurry
    Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Majssoppa med kyckling
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad