Mjukt och gott bröd med ingredienser som honung, rågsikt, filmjölk och blandande brödkryddor. Honungsbrödets styrka ligger i att brödet håller sig fräscht och mjukt länge samt att det är relativt lättlagat.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2001
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2009-08-15Jättegott, snabbakat bröd som blir ännu godare dagen efter! Rågsikt är 60%vetemjöl och 40 % rågmjöl. Går alldeles utmärkt att använda de mjölen istället. Yoghurt och filmjölk funkar bäggedera!
Linda
2008-04-17Hej! Går det att använda vetemjöl blandat med rågmjöl istället, ngn som vet?/Linda
Annica
2006-05-25Snabblagat bröd med få och billiga ingredienser. Jag använde anis, fänkål och kummin som brödkryddor vilket fungerade mycket bra. Det går även att använda mild yougurt om filmjölken inte räcker till, märkte jag.