Hoki med örttäcke

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
1
Hoki med örttäcke

Den halvtinade hokifilén täcks med ett örttäcke av persilja och basilika blandat med parmesanost, smör och ströbröd innan allt gratineras i ugn. Servera med potatis eller fullkornsris, en fräsch sallad och eventuellt lite smaksatt crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Hoki med örttäcke

Ingredienser

4 portioner
600 g hokifilé
1 tsk salt
2 krm nymalen vitpeppar
smör till formen
1 kruka persilja
1 kruka basilika
1 dl riven parmesan
3 msk ströbröd
25 g smör eller margarin (rumsvarmt)

Till servering

kokt potatis eller fullkornsris
grönsaker t ex tomatsallad
en klick smaksatt crème fraiche

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Underbart god vardagsmat.Jag lade ett lager av tunt skivad tomat och purjolök under örttäcket. Barnens betyg blev "asagott!" och "bästa fisken i världen" och tro mig,det är ett bra betyg!

Cecilia

2010-04-23

Testa liknande recept

Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbrimmad hoki med sparris och limesky
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Dillfisk med tapenade
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Thailändsk soppgryta
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga