Hoki med örttäcke

Betyg 2.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Hoki med örttäcke

Den halvtinade hokifilén täcks med ett örttäcke av persilja och basilika blandat med parmesanost, smör och ströbröd innan allt gratineras i ugn. Servera med potatis eller fullkornsris, en fräsch sallad och eventuellt lite smaksatt crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Hoki med örttäcke

Ingredienser

4 portioner
600 g hokifilé
1 tsk salt
2 krm nymalen vitpeppar
smör till formen
1 kruka persilja
1 kruka basilika
1 dl riven parmesan
3 msk ströbröd
25 g smör eller margarin (rumsvarmt)

Till servering

kokt potatis eller fullkornsris
grönsaker t ex tomatsallad
en klick smaksatt crème fraiche

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Underbart god vardagsmat.Jag lade ett lager av tunt skivad tomat och purjolök under örttäcket. Barnens betyg blev "asagott!" och "bästa fisken i världen" och tro mig,det är ett bra betyg!

    Cecilia

Testa liknande recept

Dillfisk med tapenade
Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Thaigryta med hoki och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad fisk med vitlökssås
Betyg 3.7 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hokifilé med majs och salladslök
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad