Hoki med örttäcke

Betyg 2.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Hoki med örttäcke

Den halvtinade hokifilén täcks med ett örttäcke av persilja och basilika blandat med parmesanost, smör och ströbröd innan allt gratineras i ugn. Servera med potatis eller fullkornsris, en fräsch sallad och eventuellt lite smaksatt crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Hoki med örttäcke

Ingredienser

4 portioner
600 g hokifilé
1 tsk salt
2 krm nymalen vitpeppar
smör till formen
1 kruka persilja
1 kruka basilika
1 dl riven parmesan
3 msk ströbröd
25 g smör eller margarin (rumsvarmt)

Till servering

kokt potatis eller fullkornsris
grönsaker t ex tomatsallad
en klick smaksatt crème fraiche

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Underbart god vardagsmat.Jag lade ett lager av tunt skivad tomat och purjolök under örttäcket. Barnens betyg blev "asagott!" och "bästa fisken i världen" och tro mig,det är ett bra betyg!

    Cecilia

Testa liknande recept

  • Dillfisk med tapenade
    Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thaigryta med hoki och grönsaker
    Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad fisk med vitlökssås
    Betyg 3.7 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad