Högrev i ugn med hoi-sin glaze och fried rice

Ett måltid med lyxig, mör högrev med smakrik hoisin glaze passar utmärkt till vackert fried rice som innehåller både svamp och grönsaker. Prova, du kommer älska den!

Ingredienser
4 portioner
1 kg högrev i bit
1 msk smör eller margarin
salt
peppar
2 tsk finstött stjärnanis
2 tsk torkad koriander
2 msk sesamfrö
2 dl hoisinsås
1 vitlöksklyfta
2 msk riven ingefära
2 tsk färskpressad limejuice
125 g salladslök
250 g ostronskivling eller champinjoner
1 röd paprika
2 ägg
2 msk olja
4 portioner kokt ris
Gör så här
07:00:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3310 KJ / 791 kCal
Fett38 g
Kommentarer
5 stTorrt och tidskrävande. Inte värt tiden, helt ok smak men torrt.
Maria
Det var inte värt 8 tim i ugn, inte ens mört. Tror det blir bättre genom att koka köttet och sedan steka på för att få yta och därefter glaze på.
Andreas
Ett recept jag gör om och om igen.
Emma