Kombinationen sött och hett är en vinnare! Dessa söta havrekakor med citron och chili har ett härligt sting i den heta eftersmaken, och är perfekt att tugga på till eftermiddagskaffet eller kvällsteet.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Receptet kommer från boken Chili: 222 sorter att odla och äta av Eva Robild och Kerstin Rosengren.
Näringsvärdet är beräknat per kaka.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fick kasta alla, dom blev torra och tråkiga, ja jag har följt receptet till punk å pricka, jag bakar aldrig mer dom här.
Ann-marie
2020-12-20Fel i receptet??? Degen gick inte ihop. Blev bara smulor...
Susanne
2019-02-11Hej Susanne! Receptet stämmer, och är hämtat från kokboken "Chili: 222 sorter att odla och äta" av Eva Robild och Kerstin Rosengren. Om degen blir smulig kan det funka att ha i ett par msk vatten! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-02-13