Kombinationen sött och hett är en vinnare! Dessa söta havrekakor med citron och chili har ett härligt sting i den heta eftersmaken, och är perfekt att tugga på till eftermiddagskaffet eller kvällsteet.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2018
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Receptet kommer från boken Chili: 222 sorter att odla och äta av Eva Robild och Kerstin Rosengren.
Näringsvärdet är beräknat per kaka.
Kommentarer
Ann-marie
2020-12-20Fick kasta alla, dom blev torra och tråkiga, ja jag har följt receptet till punk å pricka, jag bakar aldrig mer dom här.
Susanne
2019-02-11Fel i receptet??? Degen gick inte ihop. Blev bara smulor...
Redaktionen ICAse
2019-02-13Hej Susanne! Receptet stämmer, och är hämtat från kokboken "Chili: 222 sorter att odla och äta" av Eva Robild och Kerstin Rosengren. Om degen blir smulig kan det funka att ha i ett par msk vatten! Hälsningar Michelle