Heta revbensspjäll

6
3
Heta revbensspjäll

Dessa revbensspjäll ska marineras i minst två timmar för extra mycket och extra het smak. Marinaden gör du på sweet chilisås, honung, vinäger, soja och syltad ingefära. Revbensspjäll är perfekt på kalaset, buffébordet eller som del av en middag.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Heta revbensspjäll

Ingredienser

8 portioner
2 kg revbensspjäll

Marinad och glasering

2 msk riven, syltad ingefära
3 msk soja
5 msk sweet chilisås
5 msk honung
2 msk vinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Annica

2016-12-17

Bästa julribbsen

Helena

2006-05-30

RIKTIGT bra. Enda nakdelen är att det måste ligga i marinaden så länge, men det har ju ibget med receptet att göra... *S*

Britt

2003-12-15

Det här receptet måste jag pröva på. Det låter gott.