Heta revbensspjäll

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
3
Heta revbensspjäll

Dessa revbensspjäll ska marineras i minst två timmar för extra mycket och extra het smak. Marinaden gör du på sweet chilisås, honung, vinäger, soja och syltad ingefära. Revbensspjäll är perfekt på kalaset, buffébordet eller som del av en middag.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Heta revbensspjäll

Ingredienser

8 portioner
2 kg  revbensspjäll

Marinad och glasering

2 msk  riven, syltad ingefära
3 msk  soja
5 msk  sweet chilisås
5 msk  honung
2 msk  vinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Bästa julribbsen

Annica

2016-12-17

RIKTIGT bra. Enda nakdelen är att det måste ligga i marinaden så länge, men det har ju ibget med receptet att göra... *S*

Helena

2006-05-30

Det här receptet måste jag pröva på. Det låter gott.

Britt

2003-12-15

Testa liknande recept

Spjäll med aprikos och chili
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tunna spjäll kalbi
Betyg 4.1 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sesamkryddade revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade spareribs
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grymma kamben
Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade revben
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga