Heta revbensspjäll
Dessa revbensspjäll ska marineras i minst två timmar för extra mycket och extra het smak. Marinaden gör du på sweet chilisås, honung, vinäger, soja och syltad ingefära. Revbensspjäll är perfekt på kalaset, buffébordet eller som del av en middag.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996
Ingredienser
8 portioner
2 kg revbensspjäll
Marinad och glasering
2 msk riven, syltad ingefära
3 msk soja
5 msk sweet chilisås
5 msk honung
2 msk vinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bästa julribbsen
Annica
2016-12-17RIKTIGT bra. Enda nakdelen är att det måste ligga i marinaden så länge, men det har ju ibget med receptet att göra... *S*
Helena
2006-05-30Det här receptet måste jag pröva på. Det låter gott.
Britt
2003-12-15