Heta revbensspjäll

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Heta revbensspjäll

Dessa revbensspjäll ska marineras i minst två timmar för extra mycket och extra het smak. Marinaden gör du på sweet chilisås, honung, vinäger, soja och syltad ingefära. Revbensspjäll är perfekt på kalaset, buffébordet eller som del av en middag.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

8 portioner
2 kg revbensspjäll

Marinad och glasering

2 msk riven, syltad ingefära
3 msk soja
5 msk sweet chilisås
5 msk honung
2 msk vinäger

Gör så här

02:00:00
00:40:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Bästa julribbsen

    Annica

  • RIKTIGT bra. Enda nakdelen är att det måste ligga i marinaden så länge, men det har ju ibget med receptet att göra... *S*

    Helena

  • Det här receptet måste jag pröva på. Det låter gott.

    Britt

Testa liknande recept

  • Spjäll med aprikos och chili
    Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunna spjäll kalbi
    Betyg 4.1 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sesamkryddade revbensspjäll
    Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade spareribs
    Betyg 3.2 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade revben
    Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grymma kamben
    Betyg 2.9 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad