Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Heta peppisar

Chilipeppar med ancho style innebär den goda chilins smaker, fast ändå inte lika starkt. Så detta är en överraskande och varierande variant att bjuda på till jul för familj och vänner. Kombinationen mandel i och kryddan på gör att man blir nyfiken.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Knåda in mandelspån i pepparkaksdeg. Forma till en rulle och lägg i frysen 1 timme.
  3. Skiva degen till kakor (ca 1/2 cm tjocka). Lägg på bakpappersklädd plåt. Pudra över chilipeppar ancho style. Grädda i 8–10 minuter.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 50 g mandelspån
  • 1 paket färdig pepparkaksdeg
  • ca 1 krm chilipeppar ancho style
Lägg till i inköpslistan