Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp

Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp är utmärkta att servera på ditt mezebord. Med styrka av ajvar relish och sambal oelek blir bullarna extra mustiga. Den friska yoghurtdippen passar ypperligt till rätten.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp

Ingredienser

10 portioner
1 1/2 dl het ajvar relish
1 msk ströbröd
1 tsk sambal oelek
1 ägg
1/2 tsk spiskummin
fint rivet skal av 1 citron
1 tsk salt
400 g lammfärs
olja till stekning
libanesisk yoghurt till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • 1,5 dl ajvar till 400g färs, kan det stämma? Låter som om det blir en väldigt lös smet.

    Emma kristina

Testa liknande recept

  • Rostad paprika och kikärter i ajvar
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling i ugn med paprika och zucchini
    Betyg 3.7 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kibbeh seniye – Bulgur- och färspaj
    Betyg 3.4 av 5.121 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomat- och olivbiffar
    Betyg 3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Köftebullar
    Betyg 2.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad