Hemlagade gnocchi
![Hemlagade gnocchi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64283/cf_259/hemlagade_gnocchi.jpg)
Laga till dina egna potatisgnocchi och bjud till en köttgryta, fiskrätt eller som del i en vegetariskt måltid. Dessa potatisgnocchi går utmärkt att använda som tillbehör till olika rätter, istället för ris, pasta eller potatis. Knapersteks i olja strax före servering.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012
![Hemlagade gnocchi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64283/cf_259/hemlagade_gnocchi.jpg)
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
2 ägg
ca 3 dl vetemjöl + extra till utbakning
olivolja
1 tsk salt
nymalen svartpeppar
För alla
Innehåller gluten och ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tack Monica för ditt tips!
Michelle
2015-04-20Bra om ni länkar till detta recept i andra recept där det bara står gnocchi
Monica
2015-04-19