Hemlagad müsli

En hemlagad müsli som blir riktigt krispig och god i ugnen är denna med havregryn, sesamfrön, linfrön, nötter och annat som tillsammans med lite honung får den härligt dolda smaken av sötma. Passar lika bra till din smoothie som frukostyoghurten.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
10 stJättegod!
Signe
Jättegod müsli. Lite russin i var kanon
Jeanette
Jag brukar ha ca 175-180 grader, röra omkring ofta och ha den i ugnen lite längre. Då bränns den inte och man har koll så att det blir krispigt och gott.
Anna
Mycket gott. Man får bara passa så att man inte bränner müslin
Ann-charlotte
Låter gott, ska testa att göra detta. Som Pia L. säger, sempers ren havre är glutenfri. Min dotter, 11 år och glutenintolerant, får äta den :-)
Monika
Sempers Ren havre är glutenfri och borde ju kunna användas även till barn under 18 år.
Pia
Bra sätt att få i linfrön i övriga familjen. Mycket gott, gick bra att använda rapsolja också.
Malin
Halverade honung och oljemängd och det blev ändå knaprigt och fantastiskt gott.
Eva
perfekt till frukost eller som strössel på glass. Lätt att bränna dock så var försiktig!
Lisa
utsökt frukost blandning
Ylva