Hembakt fröknäcke

Betyg 3.6 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Hembakt fröknäcke

Hembakt fröknäcke är ett gott, sprött och läckert knäckebröd med härliga ingredienser som grahamsmjöl, sirap, solrosfrön, sesamfrön och flingsalt. Väldigt gott att avnjuta med smör eller färskost på.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Hembakt fröknäcke

Ingredienser

4 stora bröd
1/2 pkt jäst (à 50 g)
2 1/2 dl ljummet vatten (37 grader)
2 tsk sirap
1 tsk salt
4 dl grahamsmjöl
3 - 3 1/2 dl vetemjöl
vatten till pensling
1 dl rostade solrosfrön
1/2 dl sesamfrön
flingsalt

Gör så här

00:30:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Fröknäcke

    Åsa

  • Åt de i Ystad isomras. Så gott

    Cecilia

  • Jättegott bröd. Vi bakade till buffén. Succé.

    Gunvor

  • Supergott, bakar varje vecka!! //Maud

    Maud

  • Såå gott! Fick det hos min dotter under julhelgen. Jag tänker baka brödet snarast.

    Vivi

Testa liknande recept

  • Morotsbröd med yoghurt
    Betyg 3.5 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mörkt filmjölksbröd
    Betyg 4.5 av 5.354 personer har röstat
    Receptet har 114 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Annerstaskolans yoghurtlimpa
    Betyg 3.4 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brunkans grahamsbröd
    Betyg 3.1 av 5.64 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Morotsbröd
    Betyg 4.1 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppel- och valnötsbaguetter
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad