Den här filmjölkslimpan är både saftig och smarrig. Du rör snabbt ihop alla ingredienser och sedan sköter ugnen resten. Russin, solroskärnor och mandel ger både tuggmotstånd och förtjusande smak i brödet.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2007
Filmjölkslimpan är fri från ägg men innehåller gluten och mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mays
2020-03-19Kan jag byta ut bikarbonat mot jäst och i så fall hur mycket.. tack
Redaktionen ICAse
2020-03-20Hej Mays! Det är inget vi har provbakat så vi kan tyvärr inte hjälpa dig. Filmjölksbröd bakar man oftast med bikarbonat. Hoppas att du vill testa baka brödet ändå! Hälsningar Elina
Teres
2018-02-05Jättegott bröd. Har använt både torkade aprikoser och fikon. Ena gången blev solrosfröna grön men smakade som vanligt.
Stefan
2016-12-06Hur ska det kännas när man känner med en sticka?