Helgskinka med melonsallad och feta

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Helgskinka med melonsallad och feta

Skinka och melon är en klassisk kombination. Här i en ovanlig version med helgskinka, syrlig fetaost och en väldigt fräsch gurka-, rädis- och melonsallad. Strö över hackad gräslök.

Helgskinka med melonsallad och feta

Ingredienser

8 (buffé)
ca 20   tunna skivor helgskinka
1   cantaloupemelon eller honungsmelon
1   gurka
20   rädisor
1   citron
1 dl  olivolja
150 g  fetaost
1   kruka gräslök

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: lite fetaost kan ev tålas. Uteslut annars.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten.

Gör så här

Näringsberäkningen är beräknad per styck.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1467 KJ / 351 kCal
Fett17.4 g
Kolhydrater28.7 g
Protein17.7 g

Testa liknande recept

Helgskinka med melon, gurksallad och fetaost
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med päron, prosciutto och burrata
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sött och salt - Melon med fetaost
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Slush med sötmelon, druvor och hallon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad melon med burrata och lufttorkad skinka
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga