Hel fläskkarré i hoisinsås

Betyg 4.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Hel fläskkarré i hoisinsås

Fläskkarrén blir helt magiskt mör när du marinerar den i hoisinsåsen. Efter en hastig vänding på den heta grillen får köttet den där eldiga smaken som gör att det smälter i munnen. Enkel att förbereda och snabb att tillaga.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Hel fläskkarré i hoisinsås

Ingredienser

10 portioner
ca 2 1/2 kg hel benfri fläskkarré
3 msk salt
2 msk malen ingefära
1 msk svartpeppar eller pepparmix
1 burk/flaska hoisinsås (à ca 250 ml)

Gör så här

01:00:00
00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Enkelt och supergott, köttet smälter i munnen och en fantastisk god smak

    Helena

  • Gott gott! Överlägsen på grillfesten. Kan inte bli enklare.

    Gunnar

  • Enkelt och jättegott!

    Monika

Näringsvärde per portion

Energi1840 KJ / 440 kCal
Fett28 g

Testa liknande recept

  • Äppelmarinerad fläskkarré
    Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Marinerad fläskkarré
    Betyg 2.6 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karré för hela familjen
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ingefärskarré med potatisspett
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hel grillad karré
    Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad karré
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad