Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Marinerad fläskkarré

(109)
1-4 TIM | Medel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Denna marinad passar med sin syrliga sötma likaväl din fläskkarré som till annat kött som läggs på grillen. Citron och honung är stora smakbärare som i den här marinaden får ett sting av ingefära och chilifrukt.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2012
Till Buffé

Ingredienser

Portioner: 6
  • 6 skivor benfri fläskkarréer
  • 1/2 dl pressad citronjuice
  • 3 msk soja
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk färsk finhackad ingefära
  • 1/2 tsk finhackad chilifrukt
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Låt köttet marinera i några timmar.
  2. Ta upp köttet och låt det rinna av. Grilla på en het grill, några minuter på varje sida, tills det är genomstekt. Servera gärna till Kryddiga kycklingspett i baguette.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.