Havrerisotto

Betyg 4.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Havrerisotto

Risotto på havreris blir gott och krämigt. Schalottenlök och vitlök ger fin smak tillsammans med parmesanosten. Servera havrerisotton direkt, toppad med fräsch och pepprig rucola.

Havrerisotto

Ingredienser

4 portioner
8 dl vatten
1 1/2 grönsaksbuljongtärningar
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
4 dl havreris
1 dl vitt vin eller vitt matlagningsvin
2 dl finriven parmesan
salt
svartpeppar
65 g rucola

Gör så här

00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Havrerisgrynsgröt
Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamprisotto med purjolök och ruccola
Betyg 4.7 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordärtskocksrisotto med stekt ostronskivling
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Havrerisotto med musslor och saffran
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosmarin och vitlöksstekt kotlett med purjolöksrisotto
Betyg 2.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Risotto grundrecept
Betyg 4.4 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad