Precis lagom len och söt blir havrerisgrynsgröten som görs av havreris. Koka havreriset med mandeldryck, kanelstång och lite vaniljsocker och servera gärna gröten med mandeldryck, malen kanel och sirap.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat med havregryn exkl serveringsförslag.
Kommentarer
Carina
2022-01-15Har gjort den nu några gånger och gillar den verkligen 🙂
Lotta
2021-12-12Glömde att skriva att jag gör den på vänlig mjölk! 👍🐄🖤
Lotta
2021-12-12Sååå himla god gröt!👍😋 Och så mycket skönare för en ibs-mage än vanlig risgrynsgröt. Tar dock bort vaniljsockret! Gillar inte det i min risgrynsgröt. Lägger däremot till en smörklick och lite socker, typ en knapp tesked - så blir det sååå himla gott! Btw så gick denna nya gröt även hem hos min "mycket lite förändringsbenägne" 40-talistmake!😘