Havrerisotto

Betyg 4.9 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
4.9Världens godaste
Havrerisotto

Risotto på havreris blir gott och krämigt. Schalottenlök och vitlök ger fin smak tillsammans med parmesanosten. Servera havrerisotton direkt, toppad med fräsch och pepprig rucola.

Havrerisotto

Ingredienser

4 portioner
8 dl vatten
1 1/2 grönsaksbuljongtärningar
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
4 dl havreris
1 dl vitt vin eller vitt matlagningsvin
2 dl finriven parmesan
salt
svartpeppar
65 g rucola

Gör så här

00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det står tyvärr inte mängden buljong/vatten/vätska

    Lovisa

Testa liknande recept

  • Havrerisgrynsgröt
    Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Havrerisotto med musslor och saffran
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svamprisotto med purjolök och ruccola
    Betyg 4.7 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Risotto grundrecept
    Betyg 4.4 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad