Saftiga och välsmakade limpor med lingon tillagar du relativt enkelt själv med hjälp av detta suveräna recept. Havrelimpor med lingon är ett nyttigt, gott och mättande matbröd till frukost, kvällsfika eller varför inte till utflykten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jennie
2021-08-04Hade ingen lingonsylt hemma, så tog röda vinbär och skvätte i lönnsirap, blev också bra.
Linda
2021-04-22Gott! Gräddade mina bröd i formar, det behövdes ca 45 minuter i ugnen. Saftigt och lättbakat. Var försiktig med mängden mjöl, bröd kräver i regel mycket mindre mjöl än man kan luras tro. Känn och kläm!
Fredrik
2008-04-17Helt klart ett gott bröd! När man bearbetar degen undrar man självklart vad det ska bli av det med tanke på dess "klistriga" karaktär. Jag använde den mjölmängden som stod i receptet. Tog 7 dl vetemjöl till degen och sparade 1 dl för utbakningen. Funkade bra!