Havreflarn fyllda med vanilj- och apelsinfärskost

Betyg 3.5 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Havreflarn fyllda med vanilj- och apelsinfärskost

Baka havreflarn, knäckiga havrekakor, och fyll dem med vanilj- och apelsinfärskost. Goda kakor med karamellig sötma av sirap som är lätta att baka. Fyllningen rör du enkelt ihop av frisk färskost, vaniljsocker och apelsinskal. Bjud de fyllda flarnen som efterrätt eller till kaffet. Oväntat gott!

Havreflarn fyllda med vanilj- och apelsinfärskost

Ingredienser

30 st dubbla
75 g smör eller margarin
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
2 msk mjölk
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl (1 dl motsvarar 60 g)
1 krm bakpulver

Fyllning

200 g naturell färskost
1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
rivet skal från 1 apelsin

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 30 st dubbla flarn.
00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Toppen

    Anita

Testa liknande recept

  • Havreflarn
    Betyg 4.2 av 5.823 personer har röstat
    Receptet har 45 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Havreflarn med citronsmörkräm
    Betyg 4.3 av 5.107 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Knäckflarn i glas
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordgubbspaj
    Betyg 4.4 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparkaksflarn
    Betyg 4.1 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Saffransflarn
    Betyg 4.4 av 5.60 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad