Havreflarn fyllda med vanilj- och apelsinfärskost

Betyg 3.5 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Havreflarn fyllda med vanilj- och apelsinfärskost

Baka havreflarn, knäckiga havrekakor, och fyll dem med vanilj- och apelsinfärskost. Goda kakor med karamellig sötma av sirap som är lätta att baka. Fyllningen rör du enkelt ihop av frisk färskost, vaniljsocker och apelsinskal. Bjud de fyllda flarnen som efterrätt eller till kaffet. Oväntat gott!

Havreflarn fyllda med vanilj- och apelsinfärskost

Ingredienser

30 st dubbla
75 g smör eller margarin
1 dl strösocker
2 msk ljus sirap
2 msk mjölk
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl (1 dl motsvarar 60 g)
1 krm bakpulver

Fyllning

200 g naturell färskost
1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
rivet skal från 1 apelsin

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 30 st dubbla flarn.
00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Toppen

    Anita

Testa liknande recept

Havreflarn
Betyg 4.2 av 5.815 personer har röstat
Receptet har 45 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Havreflarn med citronsmörkräm
Betyg 4.3 av 5.106 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Jordgubbspaj
Betyg 4.4 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkaksflarn
Betyg 4.1 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Knäckflarn i glas
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Knäckig plommonpaj
Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad