Få säger nej till dessa segknapriga havreflarn med sötsyrlig, fluffig citronsmörkräm. Havreflarnen går utmärkt att frysa och är den perfekta småkakan när du får oväntat fikabesök då de tinar fort. Ge kaksmeten rejält med plats på plåten – flarnen flyter ut en hel del vid gräddning.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2017
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri grädde eller mjölk.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett, byt ut grädde eller mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Kommentarer
Therese
2020-04-16Går de att frysa efter att man lagt på citronkrämen?
Redaktionen ICAse
2020-04-17Hej Therese! Det är inget vi har provat men flarnen kan bli mjuka om du fryser dom med citronkrämen. Flarnen håller sig bra i upp till ca 1 vecka i rumstemperatur i en lufttätt burk och smörkrämen kan du också ha i kylen upp till en vecka. Så du kan fylla så många du behöver och spara resten till ett senare fika. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Martin
2020-03-22Bra 🥨
Ulla
2018-11-20Kanon!!