Superenkla bullar med fruktiga bär som till exempel hallon, blåbär, jordgubbar eller körsbär. Idealisk att servera med ett glas svalkande saft eller mumsig mjölk.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005
Innehåller gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin och mjölk mot t ex Solhavre.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Jeanette! Vad kul att du har provat och fick ett lyckat resultat. Vi har inte hunnit prova det än. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-05-25Gjorde en glutenfri variant genom att byta ut mjölet mot glutenfri mjölmix (samma mängd) + att spritsa in vaniljkräm istället för bär. Mycket enkla att göra och supergoda
Jeanette
2015-05-22Enkla att göra. Jag gjorde i aluminiumformar istället och fick ut 18st. Bytte även bären mot fyllning av smör (75g), Brun farinsocker eller råsocker (3/4dl) samt 1tsk kanel och 1tsk kardemumma. Blanda och fördela fyllning i formarna. Mums!
Anna-maria
2010-01-19