Hasselnötskrokant

Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
0
Hasselnötskrokant

Glass till efterrätt funkar alltid! För att göra glassen ännu godare föreslår vi att du adderar knaprig hasselnötskrokant som topping. Enkelt att göra och så mycket roligare än färdigköpt strössel. Tre enkla ingredienser för succé – strösocker, smör och hasselnötter.

Hasselnötskrokant

Ingredienser

4 portioner
1 dl  strösocker
1 msk  smör
1 dl  skalade rostade hasselnötter (grovhackade)

Till servering

glass

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi804 KJ / 192 kCal
Fett11 g
Salt0.04 g
Kolhydrater22 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Ballerina milkshake
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gyllene apelsinbutterkaka
Betyg 3 av 5.
143 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julmacka cheddarspread och fikon
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad chokladkaka med nötter
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostade havrebitar med sesam
Betyg 3.3 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjovisbrûlée med hasselnötter och dill
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga