Nöt- och russinbräck
Suveränt goda chokladcrisp som du enkelt rör ihop. Nöt- och russinbräcken innehåller smaker från bland annat jordnötter, rice krispies och russin. Ingredienserna blandas ner i smält choklad och bryts sedan i små munsbitar redo att serveras!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006
Ingredienser
4 portioner
2 dl hasselnötter
50 g smör
200 g mörk choklad
3 msk ljus sirap
3 dl russin
2 dl jordnötter
2 dl rice krispies
För alla
Gluten- och äggfri men innehåller mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt margarin. Använd ren, mörk choklad av god kvalitet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi670 KJ / 160 kCal
Fett10 g
Kommentarer
Har varit vårt favoritjulgodis i många många år! Älskar det!
Helena
2020-03-26UNDERBART GOTT!!! Alla som jag bjuder på denna älskar det! Räkna med strykande åtgång!
Kerstin
2009-12-16Glömde russinen och tog valnötter och cawhewnötter istället för jordnötter, gott och krispigt.
Anna
2006-11-29