Nöttoppar med apelsin | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Nöttoppar med apelsin

Det här receptet på nöttoppar med apelsin är definitivt något utöver det vanliga och det tar dessutom max 30 minuter att baka. Allt du behöver för att skapa dessa ljuvliga, söta och nötiga toppar är hasselnötter och choklad. De blir makalöst goda!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 15 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka rostade hasselnötter.
  2. Smält mjölkchoklad över vattenbad.
  3. Blanda ner nötter och rivet skal av apelsinen.
  4. Klicka på bakplåtspapper på en plåt. Låt stelna i kylen. Ringla ev över smält vit choklad.

Ingredienser

Portioner: 15 st
  • 100 g rostade hasselnötter
  • 200 g mjölkchoklad
  • 1 apelsin
  • ev smält vit choklad
Lägg till i inköpslistan