Hasselnöts- och muscovadofudge

Härlig fudge på rostade hasselnötter och muscovadosocker! Tips: Lägg muscovadofudgen i små påsar, knyt ett snöre runt och ge bort som julklapp- kommer garanterat att uppskattas!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stOtroligt mycket socker? Sammanlagt 10 dl socker ju!
Anna kristina
Hej Anna! Ja, fudge är ju galet sött, så är det ju. Men du kan kolla på den här också om den passar dig bättre kanske? Vänliga hälsningar Tove https://www.ica.se/recept/enkel-tryffelfudge-med-hasselnotter-726209/
ICA-köket
Gjorde enligt receptet förra julen och blev väldigt besviken. Fudgen fastnade ordentligt trots att formen var noga smord. Dessutom blev den väldigt smulig och hade inte alls den konsistens som köpt fudge har. Åt några själv men ville inte bjuda på dem, slängde nästan allt.
Mirja
Det var delade meningar om denna fudge när jag gjorde den hemma. Personligen trodde jag faktiskt att den skulle bli godare. Konstig eftersmak.
Jessica
Urk! Muscavadosockret och yougurten gav den en väldigt konstig och sur eftersmak. Vilken besvikelse!
Karin
Den blev jättebra! Hade 2 dl mindre socker och hade i 100g mörk choklad, saltet blir lite pricken över i:t. Fungerar också att röra utan vattenbad, ställ den åt sigan en stund och rör sedan ganska häftigt så den blir lite ljusare och glansigare.
Jenny
ska den inte bli mjuk? min blev torr. hade inget muscovadosocker, bytte mot farin, kan det vara det som är problemet?
Maria
Fudge ÄR sött! Jag tycker den var jättegod, men svår att skära i rutor. Den vill gärna spricka.
Anna
Alldeles för mycket socker blev inte god. Den åkte i soporna.
Angelica