Gör en ny variant av hasselbackspotatisen genom att byta ut potatisen mot rödbetor. Dessa röda små godingar passar ypperligt till grillat lamm eller som del av en buffé. Toppa hasselbacksrödbetorna med smulad getost, knapriga hasselnötter och krasse.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj att toppa med laktosfri getost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut getost mot tofu (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man göra detta recept med färdigkokt rödbeta?
Celine
2020-04-28Hej Celine! Ja, det kan du. Dock kommer tiden i ugnen att behöva justeras, börja med kanske 15-20 minuter och se hur betorna ser ut och ha i längre tid vid behov. Lycka till och kommentera gärna igen och berätta hur de blev! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-04-29.... och ringla över lite honung. Mums🙂
Ove
2020-01-23