Tillaga pumpa på hasselbackspotatis-vis! Resultatet blir en mjuk och saftig pumpa med ett krispigt yttre bestående av ströbröd, örter och hackade pumpakärnor. Toppa hasselbackspumpan med smulad fetaost och servera gärna med krämig yoghurt.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2021
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och fetaost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Anders
2021-11-08Suveränt recept! Jag är INTE vegetarian men många i min familj är. Har ikväll lagat detta för tredje gången till mig själv för att få in handgreppen och det är KANON! Nästa gång jag ska mecka detta blir till första barnbarnets 15-årskalas. Jag ser redan fram emot att göra en föreställning av Guds nåde!
Leo
2021-10-27Mycket god maträtt! Det behövs inte men gott med tärnat hårdstekt bacon till. Snåla inte med vitlök och rosmarin!
Marie
2021-10-25Fantastiskt gott. Detta gör vi fler gånger.