Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Harös marinerade böckling

Ofantligt lättlagat och snabbt recept där böcklingen marineras och får trevliga smaker från dragonvinäger och olja. Böcklingen garneras därefter med rödlök, gräslök, dill och persilja.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rensa böcklingen från skinn och ben och lägg upp den på fat.
  2. Rör ihop och smaka av marinaden och häll den över böcklingen.
  3. Garnera rikligt med hackad rödlök, gräslök, dill och persilja.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 fina böcklingar gärna med rom
Marinad
  • 1/2 dl dragonvinäger
  • 1 dl olja
  • 1/2 tsk salt
  • 2 1/2 msk socker
Garnering
  • rödlök
  • gräslök
  • dill
  • persilja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?