Ham & coleslaw sub

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Ham & coleslaw sub

Ham och coleslaw sub är en baguette som du fyller med kokt skinka och en hemmagjord krämig blandning av vitkål, morot och rödlök. Coleslawen kryddar du med pepparrot innan den läggs på skinkan i baguetten.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997

Ham & coleslaw sub

Ingredienser

4 portioner
4 minibaguetter
salladsblad
350 g kokt skinka

Coleslaw

1 l vatten
7 dl strimlad vitkål
1 1/2 dl majonnäs
1 tsk socker
1/2 tsk salt
1 tsk pepparrot
1 morot
1/2 rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Coleslaw, grundrecept
Betyg 2.5 av 5.
157 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halvbaguette med coleslaw och skinka
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkåls-coleslaw
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig kålsallad med äpple
Betyg 2.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Coleslaw med vallmofrö
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Coleslaw
Betyg 4.3 av 5.
755 personer har röstat
Under 45 min att tillaga