Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Ham & coleslaw sub

Ham och coleslaw sub är en baguette som du fyller med kokt skinka och en hemmagjord krämig blandning av vitkål, morot och rödlök. Coleslawen kryddar du med pepparrot innan den läggs på skinkan i baguetten.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Coleslaw: Koka upp vattnet i en kastrull. Lägg i den strimlade vitkålen, sjud i några sekunder. Häll av och kyl kålen under rinnande kallt vatten.
  2. Blanda samman majonnäs, socker, salt och pepparrot.
  3. Skala morot och lök. Skär moroten i minimala tärningar och finhacka löken.
  4. Blanda den kalla kålen, majonnäsen, moroten och löken.
  5. Skär av locket på baguetterna. Bottna med salladsblad. Fördela skinkan. Lägg på coleslaw och sätt dit locket. Svep in mackan i silkespapper.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 minibaguetter
  • salladsblad
  • 350 g kokt skinka
Coleslaw
  • 1 l vatten
  • 7 dl strimlad vitkål
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 tsk socker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk pepparrot
  • 1 morot
  • 1/2 rödlök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?