Ham & coleslaw sub

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ham & coleslaw sub

Ham och coleslaw sub är en baguette som du fyller med kokt skinka och en hemmagjord krämig blandning av vitkål, morot och rödlök. Coleslawen kryddar du med pepparrot innan den läggs på skinkan i baguetten.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 minibaguetter
salladsblad
350 g kokt skinka

Coleslaw

1 l vatten
7 dl strimlad vitkål
1 1/2 dl majonnäs
1 tsk socker
1/2 tsk salt
1 tsk pepparrot
1 morot
1/2 rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Coleslaw, grundrecept
    Betyg 2.5 av 5.159 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fänkåls-coleslaw
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halvbaguette med coleslaw och skinka
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig kålsallad med äpple
    Betyg 2.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ananascoleslaw
    Betyg 3.5 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Coleslaw med vallmofrö
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad