Halstrad hälleflundra på savoykålsbädd

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Halstrad hälleflundra på savoykålsbädd

Gott och spännande fiskrecept som du tillagar i ugn eller på grillen. Fiskfiléerna läggs på en smakrik bädd av savoykål, paprika, lök och smaksätts med citron, peppar och kapris. Servera halstrad hälleflundra på savoykålsbädd med potatismos.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Halstrad hälleflundra på savoykålsbädd

Ingredienser

4 portioner
1/2 savoykål
4 hälleflundrafiléer eller annan fast vit fisk (á 250 g)
3 små paprikor röd, grön och gul
1 rödlök
1 citron
1/2 dl olivolja
salt
peppar
2 msk kapris

Garnering

citron
timjankvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hälleflundra med polenta
Betyg 3.1 av 5.
89 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt hällefile med kapris, räkor och citron
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskfilé med persiljerotspuré, pepparrot & lax
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad fiskfilé med orientalisk kompott
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörstekt savoykål
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga