Halstrad hälleflundra på savoykålsbädd

7
0
Halstrad hälleflundra på savoykålsbädd

Gott och spännande fiskrecept som du tillagar i ugn eller på grillen. Fiskfiléerna läggs på en smakrik bädd av savoykål, paprika, lök och smaksätts med citron, peppar och kapris. Servera halstrad hälleflundra på savoykålsbädd med potatismos.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Halstrad hälleflundra på savoykålsbädd

Ingredienser

4 portioner
1/2 savoykål
4 hälleflundrafiléer eller annan fast vit fisk (á 250 g)
3 små paprikor röd, grön och gul
1 rödlök
1 citron
1/2 dl olivolja
salt och peppar
2 msk kapris

Garnering

citron
timjankvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer