UNDER 30 MIN | Enkel

Halloumi Nuggets med bearnaisedipp på grekisk yoghurt

Ta genvägen till bea! Visst kan det kännas lite svettigt att slå en bearnaisesås? Med denna enkla bearnaisedipp baserad på grekisk yoghurt slipper du det. Servera med nyfriterade Halloumi Nuggets och fredagssnackset är färdigt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 180°C, alt värm oljan till 180°C.
  2. Beranaisedipp: Hacka dragonen. Rör samman samtliga ingredienser till bearnaisedippen.
  3. Värm nuggetsen i ugnen ca 12–15 minuter, eller fritera i olja 3–5 minuter.
  4. Servera nuggetsen med bearnaisedippen.

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Fontana.

Ingredienser

Portioner: 4
Beranaisedipp
  • 2 msk torkad dragon
  • 2 dl grekisk yoghurt
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk konc kycklingfond
  • 1/2 msk äppelcidervinäger
  • 1 förp halloumi nuggets (à 230 g)
  • ev olja (till fritering)