Hallonvåfflor

Hallonvåfflor är klassiska svenska våfflor i en ny urläcker version. Här med hallon i våffelsmeten för en extra lyxig smak. Grädda dina hallonvåfflor och servera med resten av hallonen och nyvispad grädde. Pudra gärna över lite florsocker.

Ingredienser
För alla
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd matfett, mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädde och mjölk mot havre-, soja- eller risalternativ.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ceno Tydligen fel i recptet eftersom det saknas dalt
Karl-erik
2023-03-26