En tryffel som smälter i munnen är precis vad julens dessertbord behöver. Här är receptet som alla kommer att be dig om, hallontryffel med vit choklad. Julgodis för finsmakare helt enkelt.
Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av choklad och smör.
Näringsvärdet är beräknat per boll.
Kommentarer
Susanna
1/5/2021Jättegoda! Vi valde att smälta chokladen i vattenbad och sedan röra ner den ljumma hallonpurén och rumsvarmt smör. Inget skar sig och konsistensen var perfekt efter ett par timmar i kylen. Vi rullade tryfflarna i lite florsocker blandat med pulver av frystorkade hallon. Receptet hamnade direkt i vår pärm med alltid-till-jul-recept :-)
Linda
12/31/2020Kan man göra hallontryfflarna med vit block choklad?
Linda
12/31/2020Hej hur länge kan hallon tryffeln förvaras i kylen efterråt när man har rullat dom färdigt?