Den här ljuvliga chokladcheesecaken gör du enkelt i en rektangulär springform och skär upp i fyrkantiga bitar. Fin att dekorera med hallon eller om du gör den till påskfikat – dekorera varje bit med ett bedårande Oreo chokladägg.
Läs noga ingrediensförteckningen på kakorna.
Fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde, färskost, choklad och vit choklad.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, grädde, färskost, choklad och vit choklad till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Recept och bild i samarbete med Marabou och Philadelphia.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Isabelle
2019-03-102 msk vatten
Isabelle
2019-03-10Den var väldigt god. Men det var väldigt svårt att smälta gelatinet i chokladen. Det gick mycket bättre att smälta gelatinet i ca. 2 msk på svag värme och sen blanda det med chokladen