Hallonsufflé

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
2
Hallonsufflé

Imponera på dina middagsgäster med en dessert i restaurangklass, minus priset. Med endast hallon, ägg och socker kommer du oväntat långt, både i smak och stil.

Hallonsufflé

Ingredienser

6 portioner
250 g  frysta hallon
1 1/2 msk  potatismjöl
ca 1 1/2 msk  vatten
1/2   citron (1/2 citron motsvarar 1 msk saft)
100 g  äggvita (100 g motsvarar ca 3 äggvitor)
1/2 dl  strösocker

Till formarna

ca 1 msk  smör
ca 1 msk  strösocker

För alla

Fri från gluten
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Går det bra att byta ut hallonen mot blåbär?

Anja

2024-04-20

Hej Anja! Det går fint att göra det! Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-04-22

lite vatten????

Ronjah

2018-04-22

Hej Ronjah! Ja, det är bra att röra ut potatismjölet med ca 1 1/2 msk vatten. Vi har nu uppdaterat receptet med det. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-04-23

Näringsvärde per portion

Energi369 KJ / 88 kCal
Fett2 g
Salt0.09 g
Kolhydrater14 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Yoghurt med hallon och pistagenötter
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hallon- och grapefruktsorbet
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smulpaj med blåbär och hallon
Betyg 3.9 av 5.
162 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marängrulltårta
Betyg 3.6 av 5.
149 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpasoppa med curry, kokos och spenat
Betyg 4 av 5.
55 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mangomoussetårta med hallon och lakritsmaränger
Betyg 3.3 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga