Hallonsufflé
Imponera på dina middagsgäster med en dessert i restaurangklass, minus priset. Med endast hallon, ägg och socker kommer du oväntat långt, både i smak och stil.
Ingredienser
6 portioner
250 g frysta hallon
1 1/2 msk potatismjöl
ca 1 1/2 msk vatten
1/2 citron (1/2 citron motsvarar 1 msk saft)
100 g äggvita (100 g motsvarar ca 3 äggvitor)
1/2 dl strösocker
Till formarna
ca 1 msk smör
ca 1 msk strösocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi369 KJ / 88 kCal
Fett2 g
Salt0.09 g
Kolhydrater14 g
Protein2 g
Kommentarer
Går det bra att byta ut hallonen mot blåbär?
Anja
2024-04-20Hej Anja! Det går fint att göra det! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-04-22lite vatten????
Ronjah
2018-04-22Hej Ronjah! Ja, det är bra att röra ut potatismjölet med ca 1 1/2 msk vatten. Vi har nu uppdaterat receptet med det. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-04-23