Hallonsufflé

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
2
Hallonsufflé

Imponera på dina middagsgäster med en dessert i restaurangklass, minus priset. Med endast hallon, ägg och socker kommer du oväntat långt, både i smak och stil.

Hallonsufflé

Ingredienser

6 portioner
250 g frysta hallon
1 1/2 msk potatismjöl
ca 1 1/2 msk vatten
1/2 citron (1/2 citron motsvarar 1 msk saft)
100 g äggvita (100 g motsvarar ca 3 äggvitor)
1/2 dl strösocker

Till formarna

ca 1 msk smör
ca 1 msk strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Går det bra att byta ut hallonen mot blåbär?

Anja

2024-04-20

Hej Anja! Det går fint att göra det! Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-04-22

lite vatten????

Ronjah

2018-04-22

Hej Ronjah! Ja, det är bra att röra ut potatismjölet med ca 1 1/2 msk vatten. Vi har nu uppdaterat receptet med det. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-04-23

Näringsvärde per portion

Energi369 KJ / 88 kCal
Fett2 g
Salt0.09 g
Kolhydrater14 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Rosa marshmallows
Betyg 2.8 av 5.
69 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Yoghurt med hallon och pistagenötter
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glace au four
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isglass med hallon och fläder
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängrulltårta
Betyg 3.6 av 5.
152 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallon- och grapefruktsorbet
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga