Här är en krämig hallonkolapaj med sötsyrliga och underbara smaker. Kolasåsen med hallon har en ljuvlig och annorlunda smak så om du vill bjuda på något nytt ska du testa det här!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2008
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lisbet
2015-01-28Det var mycket deg och lite kolasmet. Med tvekan följde jag receptets instruktion att koka smeten till 124 grader, trots att min julkola blir klar vid 122 (men den innehåller inte glukos). Kolan blev så hård att det var svårt att skära bitar och äta av pajen. Kylförvaring gav kolatäcket en något fuktig yta, och borde inte behövas.
Therése
2009-05-01Min paj blev perfekt, dock skar jag ner sockret till 2dl och honungen till 1msk, glukosen tog jag inte heller hela mängden av. Men jag fick koka kolan väl 25 min och den flöt inte ut i pajskalet. Pajskalet blev lagom hårt och kolan blev ungefär som fast hallonkräm ;) lagom syrligt och gott
Anna
2008-07-11Jag undrar också om tryckfelsnisse varit framme för min smet flöt också ut och jag fick slänga alltihop?