Hallongrottor med marsanpulver
Klassiska hallongrottor går aldrig ur tiden. Söta kakor som får sin goda smak av marsanpulver tillsammans med en klick hallonsylt i mitten, en garanterad favorit på fikafatet både för stora och små! Ett stort glas kall mjölk passar bäst att doppa kakorna i.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002
Ingredienser
40 st
250 g mjukt smör
1 1/2 dl socker
4 dl vetemjöl
1 dl marsanpulver (vaniljsås snabb)
1 1/2 tsk bakpulver
40 småbrödsformar
Fyllning
1 - 1 1/2 dl hallonsylt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag delade i 28 delar istället för 40. Gräddade i samma tid och temperatur som står i receptet. Jättegoda!
Gun
2024-05-17Mycket goda! Bra och enkelt recept! Inger
Inger
2024-03-23Jag gör dem lite större. 28 g per kaka blir ungefär 26 stycken. Gräddar i varmluft 200 g i ca 12 min./ hälsar Susann
Susann
2024-03-18