Hallongrottor med marsanpulver

Klassiska hallongrottor går aldrig ur tiden. Söta kakor som får sin goda smak av marsanpulver tillsammans med en klick hallonsylt i mitten, en garanterad favorit på fikafatet både för stora och små! Ett stort glas kall mjölk passar bäst att doppa kakorna i.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
50 stHade pistagekräm i mina, blev otroligt gott.
Lene
Tycker det behövs lite mer mjöl än angivet, men de var riktigt goda
Gunvor
Smakar som mammas, när jag var liten! Så goda! Jag tog rabarberkompott i stället för hallonsylt.
Yvonne
Man kan ha lemon curd i istället för hallonsylt. Mycket gott !
Rose-marie
Om man har varmluft. Vilket gradtal o vilken symbol.
Anne-christine
Hej Anne-Christine! Om du vill köra på varmluft så borde du kunna sätta ugnen på samma temperatur, däremot får du hålla koll på tiden eftersom alla ugnar är lite olika. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Underbart goda
Rita
Jag delade i 28 delar istället för 40. Gräddade i samma tid och temperatur som står i receptet. Jättegoda!
Gun
Mycket goda! Bra och enkelt recept! Inger
Inger
Jag gör dem lite större. 28 g per kaka blir ungefär 26 stycken. Gräddar i varmluft 200 g i ca 12 min./ hälsar Susann
Susann
Tips på alternativ till hallon är åkerbär om man har tillgång till dessa bär.
Paula