Halloncheesecake i glas
Bjud på halloncheesecake i glas till efterrätt! Med en kombination av len färskostkräm, söta hallon och krispiga kaksmulor är detta en läcker och lättlagad dessert utan krångel.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2023
Ingredienser
6 portioner
Hallonkompott
250 g frysta hallon
1/2 dl strösocker
1/2 dl färskpressad citronjuice
300 g cream cheese (färskost)
1 dl vispgrädde
1/2 dl florsocker
1 msk finrivet citronskal
10 digestivekex
125 g färska hallon
citronmeliss
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1649 KJ / 394 kCal
Fett26 g
Salt1 g
Kolhydrater34 g
Protein6 g
Kommentarer
Jättegott men gjorde enligt tips i kommentarerna här, mer grädde och florsocker i samt silade hallonen. Använde endast frysta hallon samt gade färska blåbär på.
Melissa
2024-07-30För mycket färskost till 1 dl vispgrädde. Smakade bara färskost typ. Jag hällde i mer grädde och florsocker och då smakade det lite bättre. Annars gott med hallonkompotten och färska hallon till. Uppskattades av gästerna.
Carina
2024-06-02Såg svar längre ned i tråden (-:
Annika
2024-02-02