Hallonbar

24
9
Hallonbar

Denna hallonbar är energirik, perfekt syrlig och härligt söt. Kokosen och de färska hallonen gör den till ett populärt mellanmål som är enkelt att göra själv. Förvara i kylen och ät efter skolan, träningen eller när du blir sugen på något gott.

Skriv ut
Hallonbar

Ingredienser

8 portioner
3 1/2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 tsk kanel
1/2 dl flagad mandel
1/2 dl riven kokos
1 1/2 dl kokosolja
2 msk flytande honung (eller agavesirap för vegansk)

Fyllning

2 förp färska hallon (à 125 g)
3 msk majsstärkelse

För alla

Fri från lakos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.


Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Anna

2021-06-14

Går det att byta ut vetemjölet till något glutenfritt alternativ och behöver mängden isf ändras?

Bo arne

2021-04-17

Kan man använda rapsolja istället för kokosolja? Inhemskt producerad rapsolja är ett bättre val ur miljösynpunkt.

Gunilla

2021-04-07

Funkar det med smält smör istället för kokosolja?

Näringsvärde per portion

Energi 1273 KJ / 304 kCal
Fett 21 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 23 g
Protein 3.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept