Hallonbar

12
9
Hallonbar

Denna hallonbar är energirik, perfekt syrlig och härligt söt. Kokosen och de färska hallonen gör den till ett populärt mellanmål som är enkelt att göra själv. Förvara i kylen och ät efter skolan, träningen eller när du blir sugen på något gott.

Skriv ut
Hallonbar

Ingredienser

8 portioner
3 1/2 dl
havregryn
1 dl
vetemjöl
1/2 tsk
bakpulver
1/2 tsk
salt
1 tsk
kanel
1/2 dl
flagad mandel
1/2 dl
riven kokos
1 1/2 dl
kokosolja
2 msk
flytande honung (eller agavesirap för vegansk)

Fyllning

2
förp färska hallon (à 125 g)
3 msk
majsstärkelse

För alla

Fri från lakos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.


Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Anna

2021-06-14

Går det att byta ut vetemjölet till något glutenfritt alternativ och behöver mängden isf ändras?

Bo arne

2021-04-17

Kan man använda rapsolja istället för kokosolja? Inhemskt producerad rapsolja är ett bättre val ur miljösynpunkt.

Gunilla

2021-04-07

Funkar det med smält smör istället för kokosolja?

Näringsvärde per portion

Energi 1273 KJ / 304 kCal
Fett 21 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 23 g
Protein 3.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept